koeien in de wei van meatenjoy

In een tijd waarin bewuste consumenten steeds meer belang hechten aan de herkomst en kwaliteit van hun voedsel, wint het rechtstreeks kopen van vlees bij de boer aan populariteit. Maar hoe kun je eigenlijk vlees rechtstreeks bij de boer kopen? In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis en laten we zien hoe Meatenjoy, een online vleeswebshop, je deze mogelijkheid biedt.

Jouw verbinding met de boerderij

Bij Meatenjoy geloven we in de kracht van directe verbindingen tussen producent en consument. Daarom bieden we een breed assortiment rundvleesproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van ons eigen veebedrijf in Sluis Zeeuws-Vlaanderen. Hier fokken we het ras Belgisch witblauw gekruist met Holstein, een combinatie die garant staat voor vlees van uitzonderlijke kwaliteit en smaak.

Voeding: gras en graan gevoed

Bij Meatenjoy waarderen we de voeding van onze dieren sterk, omdat we geloven dat het essentieel is voor de smaak en kwaliteit van ons vlees. We voeden onze dieren hoofdzakelijk met gras, wat resulteert in vlees met een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren. We mesten ze ook af met een mix van gras en graan, wat het vlees extra malsheid en smaak geeft.

Duurzaamheid als prioriteit

Bij Meatenjoy hebben we een sterke focus op duurzaamheid. We proberen onze ecologische impact te minimaliseren door lokaal geteeld voer te gebruiken en reststromen uit de groente-industrie te benutten. Onze dieren worden geboren, opgefokt en geslacht in Zuid-Nederland, waardoor we de food miles tot een minimum beperken en minder impact hebben op het milieu.

Hoe koop je vlees bij Meatenjoy?

Het kopen van vlees bij Meatenjoy is eenvoudig. Bezoek onze website en ga eens door ons assortiment van hoogwaardige vleesproducten. Voeg de gewenste items toe aan je winkelmandje en plaats je bestelling. Vervolgens wordt het vlees rechtstreeks bij jou thuis bezorgd, diepgevroren, gevacumeerd en klaar om van te genieten.

Het rechtstreeks kopen van vlees bij de boer is niet alleen een garantie voor kwaliteit, maar ook een manier om de lokale economie te steunen en een duurzamer voedselsysteem te bevorderen. Met Meatenjoy kun je genieten van zorgvuldig geproduceerd vlees, rechtstreeks van de boerderij naar jouw bord.Wacht niet langer en ontdek de heerlijke smaak van ons gras- en graangevoede rundvlees!

Vlees kopen rechtstreeks van de boer bij Meatenjoy

Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar zelf de voordelen van het rechtstreeks kopen van vlees bij de boer!

Bij Meatenjoy vind je een divers scala aan vlees, variërend van rund– tot varkens– en gevogeltevlees. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoonweg zin hebt in iets lekkers, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken en hoogwaardige kwaliteit van onze producten.