Contact Meatenjoy

Welkom bij de contactpagina van Meatenjoy! Wij zijn hier om jou te helpen bij al jouw vragen en opmerkingen over onze producten en diensten. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of via onze contactgegevens en wij reageren binnen 24 uur.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het plaatsen van de bestelling, het kiezen van het juiste product of om eventuele problemen op te lossen.

Je kunt ook bij ons terecht voor speciale verzoeken, zoals het plaatsen van een bulkbestelling of het aanvragen van een offerte voor een groter evenement. Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van de beste service.

Bij Meatenjoy vinden we het belangrijk om altijd transparant en eerlijk te zijn. We werken hard om de hoogste kwaliteit producten te leveren en we zijn altijd bereid om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Populaire onderwerpen

Bij Meatenjoy kun je op veel verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 • IDeal
 • PayPal
 • Bancontact
 • Visa
 • Mastercard

Alle prijzen op de website van Meatenjoy zijn inclusief BTW.

Betalen per overboeking
Bij Meatenjoy kun je ook betalen doormiddel van een overboeking op onze rekening. Dit moet in overeenstemming. Neem hiervoor contact op via info@meatenjoy.nl.
Let op: jouw bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling op onze rekening staat.

 • Tnv: Meatenjoy
 • Rekeningnummer: NL48 INGB 0101 4701 77
 • Ordernummer

Bij vragen over jouw betaling, kun je contact opnemen via onze email info@meatenjoy.nl of contactformulier op de website.

Iedere bestelling bij Meatenjoy wordt met veel liefde voor je ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige EPS-boxen met icepaks, wat ervoor zorgt dat het pakket tot 48 uur gekoeld/gevroren blijft. Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst wordt dit via ons systeem doorgegeven aan onze vervoerder PostNL of DHL. Je ontvangt een Track & Trace code van de leverancier via de mail op de dag van de levering.

Bij de aankoop van droogwaren heb je gedurende 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Na annuleren heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen, waarna het orderbedrag wordt gecrediteerd. Dit geldt echter niet voor bederfelijke waren zoals vlees. Retourneren van vlees is niet mogelijk. Meer informatie? Kijk op de pagina ‘herroepingsrecht’.

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij vanaf €100 geen verzendkosten.
Tot 100 euro bedragen de verzendkosten binnen Nederland €6,99.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van de Waddeneilanden).

Levermomenten
Onze bestellingen worden van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 22:30 uur thuisbezorgd. Wanneer je jouw bestelling vóór 16:00 uur plaatst ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis.

Belangrijke punten tijdens levering

 • Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangegeven bij de vervoerder.
 • Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat Meatenjoy niet meer garant voor de kwaliteit
 • Bij geen gehoor aan de deur zal de bezorger het pakket bij de buren af proberen te geven. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal het pakket retour komen en zijn de kosten niet voor Meatenjoy.
 • Wanneer de vervoerder PostNL of DHL het pakket niet op de afgesproken dag levert, zijn de kosten wel voor Meatenjoy.

Verpakkingen
Onze producten worden in EPS-boxen met icepacks geleverd. Dit zorgt ervoor dat de diepgevroren producten tot 48 uur in perfecte conditie blijven.

Diepvries producten
Onze vlees producten worden diepgevroren, vacuüm verpakt geleverd. Door de levering bestaat er een kans dat het vlees lichtelijk ontdooid kan zijn. Wij raden aan om deze bij levering direct in de vriezer te bewaren of dezelfde dag te consumeren. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wil je een grote, uitzonderlijke bestelling plaatsen of heb je binnenkort een speciale gelegenheid voor een grote groep mensen? Neem dan contact op via info@meatenjoy.nl.

Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende voorraad is, je het gewenste gewicht ontvangt en alles op tijd en naar wens wordt geleverd.

Klantenservice
E-mail: info@meatenjoy.nl

Sluissedijk 25
Zuidzande
info@meatenjoy.nl
KVK: 88883485
BTW: NL864810842B01

MA-VR 09:00 - 17:00

Meat us later!

Meatenjoy gaat er even tussenuit van

05-01-24 t/m 15-01-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij op dinsdag 16 januari. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!