Disclaimer

Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, video’s, audio en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Meatenjoy of van de respectievelijke eigenaren van het materiaal. Dit omvat ook onze handelsmerken, logo’s en andere merkelementen die op onze website worden weergegeven.

Het is niet toegestaan om onze inhoud te kopiëren, te reproduceren, te wijzigen, te distribueren, te publiceren, te verkopen, te licenseren, of op enige andere manier te exploiteren zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Meatenjoy of de respectievelijke eigenaren van het materiaal.

Als u van mening bent dat uw auteursrechtelijk beschermd materiaal op onze website is geplaatst zonder uw toestemming, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen alle klachten over vermeende inbreuken op het auteursrecht serieus nemen en zullen actie ondernemen om eventuele inbreuken te onderzoeken en aan te pakken.

Meatenjoy is niet aansprakelijk voor berichten en/of andere informatie wat door gebruikers van de website via het internet wordt verzonden. De links die op deze site leiden naar andere websites buiten de website van Meatenjoy, welke geen eigendom zijn van Meatenjoy, zijn ter informatie van de bezoeker opgenomen. Wanneer deze links worden geactiveerd, verlaat men de website van Meatenjoy en kan Meatenjoy niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de gelinkte sites. Noch voor de eventuele kwaliteit van de aangeboden diensten en producten.

Er is een mogelijkheid dat de informatie op de website gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro’s incl. 9% BTW op vleesproducten en 21% BTW op overige producten en onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten.

Meat us later!

Meatenjoy gaat er even tussenuit van

05-01-24 t/m 15-01-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij op dinsdag 16 januari. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!