Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht vleesproducten

De wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen geldt niet voor verse vleesproducten met een korte houdbaarheid.

Dit betekent dat de bestelling na 16:30 uur van de werkdag niet meer geannuleerd kan worden. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen als de bestelling niet voldoet aan de te verwachte kwaliteit of er als er iets anders mis is. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Annuleren van een bestelling

Wanneer u uw bestelling wilt annuleren, dient u dit te doen voor 16:30 op de dag van het plaatsen van de bestelling. Neem telefonisch contact op met onze klantenservice +31- 683520107.

Herroepingsrecht producten zonder houdbaarheid

Voor de producten zonder houdbaarheid heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (telefonisch of via e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Stappen na herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is niet verplicht.

Terugbetaling producten zonder houdbaarheid

De terugbetaling van producten zonder houdbaarheidsdatum zal zijn via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Het retouradres:
Sluissedijk 25 4505PB Zuidzande

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Heeft u vragen over het bestelproces en leveringen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meat us later!

Meatenjoy gaat er even tussenuit van

05-01-24 t/m 15-01-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij op dinsdag 16 januari. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!