Verzending & Bezorging

Bestelling bij Meatenjoy

Iedere bestelling bij Meatenjoy wordt met veel liefde voor je ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige EPS-boxen met icepaks, wat ervoor zorgt dat het pakket tot 48 uur gekoeld/gevroren blijft. Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst wordt dit via ons systeem doorgegeven aan onze vervoerder PostNL of DHL. Je ontvangt een Track & Trace code van de leverancier via de mail op de dag van de levering.

Bestelling wijzigen
Wanneer je je bestelling wilt wijzigen of annuleren dien je minimaal voor 16:30 uur, de dag van bestellen/de dag voor levering, contact op te nemen met de klantenservice.

Levermomenten
Onze bestellingen worden van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 22:30 uur thuisbezorgd. Wanneer je jouw bestelling vóór 16:00 uur plaatst ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag in huis.

Belangrijke punten tijdens levering

  • Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangegeven bij de vervoerder.
  • Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat Meatenjoy niet meer garant voor de kwaliteit
  • Bij geen gehoor aan de deur zal de bezorger het pakket bij de buren af proberen te geven. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal het pakket retour komen en zijn de kosten niet voor Meatenjoy.
  • Wanneer de vervoerder PostNL of DHL het pakket niet op de afgesproken dag levert, zijn de kosten wel voor Meatenjoy.

 

Leveringstermijn
Bij het plaatsen van je bestelling kies je het gewenste levermoment. Bijna alle leveringen van PostNL en DHL komen op de afgesproken dag aan. Toch kan dit soms niet worden waargemaakt en zijn er soms situaties zoals: overmacht of extreme drukte i.v.m. feestdagen. Mocht het in een onwaarschijnlijke situatie toch voorkomen dat uw pakketje niet op de gewenste dag geleverd wordt, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en zoeken wij naar een passende oplossing.

Afhalen
Wil je jouw bestelling afhalen? Dat kan ook! Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland hanteren wij vanaf €100 geen verzendkosten.
Tot €100 bedragen de verzendkosten binnen Nederland €6,95.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van de Waddeneilanden).

Verpakkingen
Onze producten worden in EPS-boxen met icepacks geleverd. Dit zorgt ervoor dat de diepgevroren producten tot 48 uur in perfecte conditie blijven.

Diepvries producten
Onze vlees producten worden diepgevroren, vacuüm verpakt geleverd. Door de levering bestaat er een kans dat het vlees lichtelijk ontdooid kan zijn. Wij raden aan om deze bij levering direct in de vriezer te bewaren of dezelfde dag te consumeren. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Retour en teruggavebeleid
Bij de aankoop van droogwaren heb je gedurende 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Na annuleren heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen, waarna het orderbedrag wordt gecrediteerd. Dit geldt echter niet voor bederfelijke waren zoals vlees. Retourneren van vlees is niet mogelijk. Meer informatie? Kijk op de pagina ‘herroepingsrecht’.

Meat us later!

Meatenjoy gaat er even tussenuit van

05-01-24 t/m 15-01-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij op dinsdag 16 januari. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!