Over ons

Welkom bij Meatenjoy, de online vleeswebshop waar kwaliteit en verantwoord geproduceerd vlees centraal staan. Wij zijn Arnoud en Marieke, de trotse eigenaren van deze webshop. Onze passie voor dieren en vlees komt voort uit onze achtergronden.

Arnoud is opgegroeid op de boerderij en was als klein jongetje altijd al tussen de koeien te vinden. Zo heeft hij al op jonge leeftijd veel kennis opgedaan over het opvoeden, fokken en de verzorging. Zo weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste zorg te bieden.

Marieke is opgegroeid in een slagersfamilie en heeft van jongs af aan veel geleerd over vlees en de bereiding ervan. Daarnaast heeft zij haar passie voor lekker eten verder ontwikkeld door haar opvoeding in de horeca.

Samen hebben wij onze kennis en passie voor dieren en vlees samengebracht om een mooie webshop te creëren. Wij garanderen dat het vlees antibiotica vrij is, verantwoord geproduceerd en (het rundvlees) afkomstig is van onze eigen boerderij, dus dicht bij de bron!

Bij Meatenjoy kun je dus met een gerust hart vlees bestellen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag bij het maken van een keuze uit ons assortiment.

over ons meatenjoy

Meat us later!

Meatenjoy gaat er even tussenuit van

05-01-24 t/m 15-01-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij op dinsdag 16 januari. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!